Jocuri si Jucarii

Mii de Produse pe stoc

Livrare Gratuita de la 300 LEI

Cadou la Prima Comanda

Plati in Siguranta 100%

Livrare la easybox

BLOG

 

Jucăriile sunt mai mult decât o simplă distracție pentru copii. Cele mai multe jucării oferă cel puțin o oportunitate pentru prichindei de a învăța. Cele mai bune jucării implică simțurile unui copil, le provoacă imaginația și îi încurajează să interacționeze cu ceilalți.

Jucării Bebeluși

Bebelușii sunt dornici să afle despre lumea din jur și au multe de învățat. Fiecare nouă formă, culoare, textură, gust și sunet este o experiență de învățare pentru ei. Oferindu-i bebelușului jucării sigure și stimulatoare, îl vei ajuta să-și descopere simțurile. Clopotele și jucăriile care fac sunet sunt preferatele copiilor cum ar fi: Jucării zornaitoare pentru bebelusi . Jucăriile ce au culori contrastante sunt fascinante pentru bebeluși și stimulează vederea lor în curs de dezvoltare. Pe măsură ce cresc, sugarii pot folosi jucăriile pentru a explora obiectul și relațiile de cauză și efect. De asemenea, au nevoie de obiecte precum set 6 mingi senzoriale care să îi ajute să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea mână-ochi.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani se pot juca cu o gamă mai largă de jucării decât o făceau când erau mai mici. S-ar putea să se bucure în continuare de unele dintre jucăriile cu care s-au jucat când erau bebeluși și asta este perfect în regulă. Aceleași cuburi moi cu care s-au jucat acum un an sau doi le pot oferi oportunități educaționale noi și diferite pe măsură ce cunoștințele lor se extind. Dar au nevoie, de asemenea, de jucării concepute pentru copiii de vârsta lor. O jucărie educativă din lemn este excelentă pentru copii. Ei îi învață cum să potrivească cu articole similare și oferă părinților posibilitatea de a-i învăța numele formelor/numere/culori. Blocurile Lego oferă o oportunitate de a afla mai multe despre culori și simetrie în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii.(vezi De ce jocurile LEGO pot fi benefice educației copilului tău)

Jucării pentru copii preșcolari și școlari

Când prichindeii ajung la vârsta preșcolară, este timpul să începeți să îi învățați despre litere, cifre și abilități lingvistice. Există o mulțime de jucării care încurajează acest tip de învățare, de la simple puzzle-uri alfabetice până la gadget-uri electronice de înaltă tehnologie. Acestea pot oferi copilului un început bun, prezentându-i lucrurile pe care le va învăța la școală. Cei care sunt deja la școală își pot completa învățarea cu jucării distractive și educative. Oferindu-le ocazia să se distreze în timp ce practică lucrurile pe care le învață în școală, le va spori memorarea acelor lucruri. Și când prichindelul găsește o jucărie educațională care îi place foarte mult, va fi mult mai probabil să se joace cu ea, întărind lucrurile pe care le-a învățat.

Copiilor le plac jucăriile. Dacă aveți îndoieli cu privire la acest lucru, pur și simplu duceți un copil într-un magazin de jucării. Probabil că va găsi o serie de lucruri fără de care simte că nu poate pleca acasă.

Copiii pot învăța multe din joc. Când îi oferi copilului tău jucării educative și te joci împreună cu acesta, îi oferi șansa de a crea o conexiune puternică cu tine, de a învăța și de a se distra în același timp. Acest lucru vă va ajuta copilul să rețină lucrurile pe care le învață și să dezvolte o atitudine pozitivă față de învățare.

Selectați jucării care oferă un echilibru bun și îmbogățesc abilitățile și oportunitățile creative ale copiilor. Includeți produse care oferă jocuri deschise, cum ar fi blocuri lego, minge, laptop de jucărie, mașină de tuns iarba cu baloane și săpun.

Jucăriile de activitate dezvoltă coordonarea, îmbunătățesc abilitățile motorii mici și mari și echilibrul. O coardă și un zmeu sunt minunate pentru distracția în aer liber. Verificați întotdeauna dacă copilul dumneavoastră este pregătit pentru activități fizice. De asemenea, nu uitați experiențele valoroase ale grădinăritului, plimbărilor în natură și explorării.

Jucăriile de creativitate stimulează auto-exprimarea. O măsuță de joacă cu 42 cuburi Wader poate fi alegerea perfectă pentru micuți, deoarece copiii învață dintr-o succesiune de activități și câștigă satisfacție după finalizarea unui proiect.

Cel mai bine este să expuneți copiii la multe alternative, astfel încât să poată aprecia mai multe tipuri de jucării în timp ce își formează propriile preferințe. Copiii mai mari au o gamă mai largă de interese. Ei continuă să se bucure de joc, dar sunt capabili să gestioneze lucrurile cu ceva mai multă complexitate. Veți învăța multe dacă ascultați ce le place copiilor și de ce. Poate că nu sunteți de acord, dar înțelegeți preferințele ca un semn al propriei creșteri a personalității și a relațiilor care sunt extrem de importante pe măsură ce se maturizează.

A fi o persoană pe deplin dezvoltată necesită o bună combinație de gândire, bun simț și experiențe.
De asemenea, trebuie să experimentăm o gamă completă de emoții pentru a fi pe deplin umani. Este mai bine dacă ne putem rezolva problemele, dacă putem face alegeri bune bazate pe caracter și valori și să ne simțim bucuroși și mândri că găsim soluții. Cu siguranță, copiii trebuie să rezolve probleme, să-și exprime sentimentele și să petreacă timp în fiecare zi în activități care le fac plăcere.

Bucurați-vă de jocurile și de jucăriile educative. Acestea sunt bune atât pentru copii cât și pentru seniori. Opriți televizorul și petreceți mai mult timp distractiv, memorabil și semnificativ în familie.

Shopping Cart
Scroll to Top