Ce greseli sa eviti cand cumperi haine pentru copii

Indiferent daca esti parinte, ruda sau prieten, cumpararea de haine copii poate fi descurajanta. Dar daca reusesti sa eviti urmatoarele greseli, te vei descurca bine.

Iata asadar care sunt cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac atunci cand cumpara haine pentru copii:

Cumpararea unei dimensiuni gresite

Cea mai frecventa greseala este achizitionarea unei marimi gresite. Asta pentru ca majoritatea oamenilor se bazeaza strict pe varsta copilului atunci cand aleg ce haine sa ii cumpere. Pentru a fi sigur ca intri in posesia unui articol de imbracaminte de dimensiuni corecte, cel mai bine ar fi sa intrebi parintii ce marime poarta in acel moment copilul. Daca esti unul dintre parinti, alege dimensiunea in care se gasesc majoritatea hainelor copilului.

Punerea unui accent prea mare pe gen

A te concentra prea mult pe gen atunci cand vine vorba de haine pentru copii, in special pentru bebelusi, te poate face sa ratezi o multime de haine cu adevarat dragute!

Daca vrei sa-ti imbraci fetita in roz sau baietelul in albastru, poti face asta. Cu toate acestea, daca crezi ca ceva este cu adevarat dragut, dar esti ingrijorat ca violetul este prea feminin pentru baietelul tau sau ceva albastru nu este potrivit pentru fetita ta, ar trebui sa renunti la aceste preconceptii si sa alegi ceea ce iti place.

Este bine sa cumperi haine care sunt orientate catre un singur gen, dar nu te stresa prea mult daca gasesti altceva dragut.

1000+ Kids Clothes Pictures | Download Free Images on Unsplash

Cumpararea prea multor haine o data.

Deoarece copiii mici cresc atat de repede, ar trebui sa optezi pentru achizitionarea unui numar mai mic de haine. Sigur, cumparaturile de haine pentru copii pot fi foarte distractive si ai putea fi tentat sa achizitionezi o gramada de articole, insa trebuie sa stii ca acestea vor ajunge sa fie purtate doar de cateva ori, deoarece copilul va creste, iar ele ii vor ramane mici.

Hainele pentru copii sunt dragute, iar cumparaturile pentru cei dragi pot fi incitante, dar trebuie sa fii practic! Altfel, este o risipa de bani.

Omiterea verificarii politicii de returnare

Mai presus de orice, ar trebui sa verifici politica de returnare, indiferent daca faci cumparaturi online sau in magazin. Nu stii niciodata daca hainele ar putea fi prea mici sau incomode sau daca va exista un alt motiv pentru a le returna.

Asigurandu-te ca exista o politica buna de returnare, poti avea siguranta ca iti vei recupera banii daca hainele nu sunt potrivite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top